Svenska VFR Kartan för Android

Diskussion i '060 Navigation' startad av Jonas, 27 Juni 2014.

Bevakare:
Den här tråden bevakas av 5 medlemmar.
  1. Jonas

    Jonas Moderator Flygfyren Operations

  2. tobiasa

    tobiasa Medlem

    Vet vi om denna fantastiska APP även kommer att komma til iOS?
     
  3. BosseB

    BosseB Aktiv medlem

    Det är en japp-app, som i "japp, den kommer till iOS" :) Så fort som AppStore processat den står det på ksab.net. Vore kul att få lite recensioner här
     
  4. Percy

    Percy Ny medlem

    Är det någon som vet om det finns en demo-version? Vill gärna inte lägga 1250 kr för att se om den är bättre än de billigare alternativen :)
     
  5. Staffan

    Staffan Aktiv medlem

    Den kommer ju att konkurrera med befintliga nav-appar såsom AirNav Pro och SkyDemon, frågan är hur den kommer stå sig. Det står att den kommer ha stöd för "enkel färdplanering", och då lär den stå sig slätt mot tex AirNav för 500 spänn.
     
  6. hans_p

    hans_p Moderator Flygfyren Operations

    Svårt att konkurrera med appar som ger info för (nästan) hela världen, jag antar att TMA-kartan slutar fungera vid landets gränser. Vill inte vara alltför negativ men jag har svårt att se nån succé med det priset och den täckningen... Framförallt eftersom SvFF ju kostar 1250 kr ytterligare att köpa till. Och då är vi uppe i prisklass med Jeppesen Mobile FD.
     
  7. Percy

    Percy Ny medlem

    Dessutom har vi ju swflightplanner, till Android, som är gratis och gör sitt jobb utomordentligt. Så ja jag håller med om att det är lätt att vara negativ i detta nu :)
     
Laddar...

Dela sidan