Bjud in vänner och bekanta till Flygfyren via mail och Facebook

Diskussion i 'Har du sett...?' startad av Fredrik, 10 Mars 2013.

Bevakare:
Den här tråden bevakas av 2 medlemmar.
 1. Fredrik

  Fredrik Moderator Flygfyren Operations

  Med hjälp av en ny funktion som har implementerats i Flygfyrens plattform så går det nu som medlem att bjuda in vänner och bekanta via mail och Facebook.

  En förutsättning för att denna nya funktion ska fungera (i det fallet man vill bjuda in vänner från Facebook) är att man sedan tidigare har kopplat ihop sitt Flygfyren-konto med det som man har på Facebook. Läs mer om hur du gör det här: http://www.flygfyren.nu/community/i...-på-flygfyren-och-facebook-med-varandra.2234/

  Bjud in vänner-funktionen hittar du i användarmenyn enligt bilden nedan:

  invite01.png

  När du har klicka "bjud in vänner" så kommer du till följande sida:

  invite02.png

  Enligt bilden ovan så kan du välja att bjuda in vänner och bekanta antingen genom ett e-postmeddelande eller genom en inbjudan via Facebook.

  Alternativet med ett e-postmeddelande ser ut som följer:

  invite03.png

  I fältet för e-post fyller du i adresserna till samtliga personer som du vill skicka en inbjudan till. Listan skall vara kommaseparerad om det är mer än en mottagare. Meddelandet går också att justera om man vill göra det innan det skickas iväg.

  Väljer man alternativet att bjuda in vänner via Facebook så ser det ut på följande sätt:

  invite04.png

  Alla de vänner som man har på Facebook dyker upp i bokstavsordning enligt bilden ovan. För att bjuda in en person trycker man på den gröna knappen med texten "Bjud in". När man har gjort det dyker följande ruta upp:

  invite05.png


  Vill man så går det bra att lägga till ett personligt meddelande i meddelanderutan ovan utöver det standardmeddelande som skickas iväg när man trycker på knappen "Send". Vill man bjuda in fler vänner så börjar man om från början och går igenom samma steg en gång till.
   
 2. Lennart

  Lennart Välkänd medlem

  Funkar inte från iphone. Blev bara ett felmeddelande.
   
 3. Fredrik

  Fredrik Moderator Flygfyren Operations

  Tack för den rapporten. Ska testa själv från mobilen, så återkommer jag om en stund.
   
 4. Fredrik

  Fredrik Moderator Flygfyren Operations

  När man har tryckt på "Bjud in" så öppnar mobilen upp ett nytt webbläsarfönster kan jag konstatera. Är det vad som händer för dig också?
   
Laddar...

Dela sidan