Flygfyren 10 år :)

Diskussion i 'Café Flygfyren' startad av Jonas, 12 Augusti 2015.

Bevakare:
Den här tråden bevakas av 2 medlemmar.
 1. Jonas

  Jonas Moderator Flygfyren Operations

  Hej på er forumiter eller "Flygfyrare" :)

  Är det bara jag som missat att Flygfyren har funnits i 10 år?

  Grattis i efterskott till Flygfyrens skapare @Fredrik och er medlemmar som håller forumet levande (om jag inte inte missat detta i någon annan tråd)!

  Otroligt vad tiden går snabbt :)

  Om ett år för 10 år sedan, läser jag en artikel i Computer Swedens bilaga som får mig inspirerad att ta cert. Jag hittade Flygfyren som då var en uppstickare bland de etablerade forumen. Sedan dess har jag jag hängt här, kanske inte lika mycket som förut dock :)

  Väldigt tacksam att man hittade så många trevliga och kunniga här på forumet som kunde svara på allt mellan himmel och jord ;) Kan mycket väl ha avgjort om jag tog cert eller ej. När jag reggade mig här i detta forum kunde jag aldrig ana vilket äventyr det skulle bli att ta och inneha cert :)

  Tack till alla här som håller forumet levande!

  “Once you have tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been, and there you will always long to return.”

  Leonardo da Vinci
   
  Senast redigerad: 12 Augusti 2015
  • Gillar Gillar x 2
 2. Fredrik

  Fredrik Moderator Flygfyren Operations

  Hej, @Jonas!

  Vad kul att du uppmärksammar detta faktum :) För det är ju helt riktigt som du skriver att Flygfyren har existerat i 10 år. Allting började 2005 när första versionen av forumet lanserades. Medlemmar har kommit och gått genom åren och det är många som har varit med och bidragit med läsvärda inlägg och gjort Flygfyren till vad det är idag (y) Ingen nämnd, ingen glömd!

  För den som är intresserad av hur Flygfyren kom till så går det att läsa en artikel från 2005. Nu tio år senare tror jag bestämt att det är dags för en ny artikel som följer upp vad som hänt under denna tidsperiod och som visar hur Flygfyren har transformerats genom åren i takt med den tekniska utvecklingen.

  Stay tuned!
   
  • Gillar Gillar x 2
Laddar...

Dela sidan