Flygfyrens nya kunskapsbank

Diskussion i 'Har du sett...?' startad av Fredrik, 27 Mars 2013.

Bevakare:
Den här tråden bevakas av 2 medlemmar.
 1. Fredrik

  Fredrik Moderator Flygfyren Operations

  Inom kort kommer Flygfyren att lansera en kunskapsbank. Denna kunskapsbank kommer att bli möjlig genom att helt ny funktionalitet införlivas i den befintliga plattformen.

  Vad är då kunskapsbanken för något? Kunskapsbanken är en ny funktion som hanterar resurser av olika slag på ett smidigt sätt. En resurs kan till exempel vara en fil, en guide/tutorial eller annat artikel-liknande material som kommer att existera sida vid sida med de vanliga forumsektionerna. Syftet med kunskapsbanken är att låta innehållet i form av filer etc. stå i fokus i det initiala innehållet i stället för diskussionen som omger den. Medlemmar kommer att kunna bevaka resurser och få en notis om när en ny version av en resurs har släppts.

  Resurser kommer att kunna läggas upp av samtliga registrerade medlemmar. För att få till en god ordning på informationen kommer en struktur för kategorier att implementeras. Flygfyren tar tacksamt emot förslag på lämpliga kategorier, i denna tråd.

  Mer information om kunskapsbanken kommer att publiceras samtidigt som kunskapsbanken driftsätts.
   
 2. Lennart

  Lennart Välkänd medlem

  POH's i pdf till alla sorters flygplan kanske? Sorterat under namn eller bara i bokstavsordning.. Funkar om filerna döps med rätt namn..
  Avionics manualer i pdf?
  Kostnader för ägande?
  Där dog fantasin för idag.. :)
  Ser fram emot detta projekt..
   
 3. Fredrik

  Fredrik Moderator Flygfyren Operations

  Tack för de bra förslagen :)
   
Laddar...

Dela sidan