Flygprogram på TV

Diskussion i 'Nyhetstips' startad av LEE, 25 Mars 2013.

Bevakare:
Den här tråden bevakas av 6 medlemmar.
 1. LEE

  LEE Medlem

  Hej!

  Upptäckte att det finns ett flygprogram på Discovery Channel. Sändningstiderna är dock inte så bra så inspelning rekommenderas.

  Programmet heter Upp i det blå och har 30 minuters avsnitt.

  T.ex. inatt:

  03:00
  Upp i det blå
  Anthony visar att det kan vara lika lätt att köpa ett begagnat flygplan som en begagnad bil! Och Raeleen besöker världens mest tjejvänliga flygplats.

  03:30
  Upp i det blå
  Kurtis besöker Los Angeles-polisens flygenhet och Jeff pratar med flygracerföraren Pete McLeod om det spänningsfyllda livet som tävlingsflygare.
   
  • Gillar Gillar x 1
 2. hans_p

  hans_p Moderator Flygfyren Operations

  • Gillar Gillar x 1
 3. matli

  matli Medlem

  Är det bra, då? Jag har inte Discovery, men noterar att det kostar $10 att titta på en säsong online. Det är ju inte så blodigt om programmen är något att ha.
   
 4. LEE

  LEE Medlem

  Jag tycker väl att de fyra avsnitt jag nu sett är rätt bra och har variation. Bäst var t.ex. inslag med Aeroshells formationsflygning, flygevent i USA och en fin Cessna 195 os.v. Man funderar lite på målgruppen man tänkt programmet för, men för en flygintresserad är det väl alltid kul med flyginslag så man ser nog det mesta med behållning i 30 minuters avsnitt.
   
 5. Anders Lidén

  Anders Lidén Aktiv medlem

  17 november: Kalla fakta kl 1930 om "Luftfartsverket" som inte längre finns(????)
   
 6. atco

  atco Ny medlem

  Luftfartsverket finns och heter fortfarande Luftfartsverket även om man ofta kallas sig LFV.
   
 7. Olle#one

  Olle#one Medlem

  Om jag förstått det hela rätt så har 'Luftfartverket' numera endast hand om ett antal större flygfält. Myndighetsutövningen är överlämnad till 'Transportstyrelsen'.
   
 8. Air-man

  Air-man Aktiv medlem

  Hej

  Upp i det blå går på andra tider också på kvällstid, så man behöver inte spela in eller sitta upp hela natten.
  Ice Pilots går också på någon kanal. Där får man följa ett flygbolag som flyger i Alaska. Ganska mycket Cessna 195 och buschflygning. Buffalo Air är handlar också om ett flygbolag upp i Alaska. Går inte nu vad jag har sett, men kommer säkert tillbaka. I övrigt går Mäktiga flygplan som handlar om olika flygplanstyper också på någon kanal. Sorry att jag inte vet vilka kanaler, men man brukar zappa runt och hittar man något flyg så kollar man utan att kolla vilken kanal det är.

  Air-man
   
Laddar...

Dela sidan