Klubbforum på Flygfyren

Diskussion i 'Café Flygfyren' startad av BosseB, 5 Februari 2017.

Bevakare:
Den här tråden bevakas av 4 medlemmar.
 1. BosseB

  BosseB Aktiv medlem

  Hej!

  I vår klubb har vi diskuterat behovet av ett diskussionsforum för våra medlemmar. MyWebLog är den kanal vi använder idag för att trycka ut information, men det är en enkelriktad kanal.

  Någon som har tips på enkla forumlösningar som gärna är billiga att drifta? Vad har Flygfyren för lösning?

  En tanke är att Flygfyren skulle kunna vara en sådan plattform ifall möjligheten finns att begränsa en sektion till en viss flygklubbs medlemmar. Det skulle ju driva trafik till övriga forumavdelningar här på Flygfyren också.
   
  • Gillar Gillar x 1
 2. Fredrik

  Fredrik Moderator Flygfyren Operations

  Hej Bosse!

  Jag ställer mig positiv till att upplåta dedikerade forumsektioner på Flygfyren till enskilda flygklubbar. Låt oss diskutera detta vidare för att se hur det skulle kunna fungera rent praktiskt.
   
  • Gillar Gillar x 1
 3. BosseB

  BosseB Aktiv medlem

  Kul att du är positiv. Vi har ännu inte landat i att vi verkligen behöver ett forum, men jag vill ändå sondera terrängen. Den stora praktiska frågan handlar sannolikt om medlemsadministrationen.
   
 4. Thord

  Thord Aktiv medlem

  Kul att se att det finns fler klubbar som tänker som jag, men hittills har jag inte fått med mig min klubb på mina tankar att på flygfyren ha en liten klubbhörna. Jag vill gärna höra hur ni utvecklar det hela.
   
 5. Larscho

  Larscho Moderator

  Låter väl rimigt att ha en egen för de klubbar som vill. Ordföranden eller annan utsedd från klubben får då vara ansvarig för att tillträdet synkas med medlemslistan i MyW. Det skulle också vara bra om vissa diskussioner lyftes ut från klubben eftersom en hel del kan alla lära sig av. Men det blir väl upp till respektive admin för den klubbdelen.
   
Laddar...

Dela sidan