Snygg sida!

Diskussion i 'Café Flygfyren' startad av Micke, 10 Januari 2006.

 1. Micke

  Micke Ny medlem

  Tjena Fredrik!

  Tänkte bidra med mitt medlemsskap och säga grattis till ett snyggt projekt! Kommer du ihåg mig?
  Ser fram emot att eventuellt få ta del av filmen från SD, i synnerhet inflygningen till North Las Vegas! Jag hörde av Fredrik att du lyckats synka radioljud och bild? Det råkar inte finnas någon möjlighet att lägga upp den här, eller någon annanstans?

  Lycka till!

  MvH // Micke
   
 2. Fredrik

  Fredrik Moderator Flygfyren Operations

  Tjena Micke! Det är kul att ha dig här! Min ambition är att detta projekt ska bli en naturlig mötesplats för piloter i Sverige som vill diskutera utbildningsrelaterade frågor. MEN en sida utan medlemmar är inte mycket värd. Enligt min mening är det medlemmarna som gör sidan! Därför är medlemmarna A och O i en sådan här satsning!

  Hur kan man glömma en pilot som gör en sådan enastående inflyging till North Las Vegas?! ;) Det kändes rätt exklusivt att bli influgen till Las Vegas bara över dagen måste jag erkänna!

  Det har varit en del tekniska problem som jag varit tvungen att åtgärda först innan jag på allvar har kunnat sätta igång och redigera filmerna. Jag har bland annat investerat i några större hårddiskar, för film är verkligen en riktig minnesslukare! Ska försöka redigera allt material så fort jag får undan en del annat arbete. Min avsikt är att ni alla skall få en DVD-skiva. Jag talar om vilket "release date" det blir på den när tiden för det närmar sig! :e

  Än en gång, välkommen hit. Kul att du registrerade dig!

  Lycka till med flygningen så hörs vi!

  Mvh,
  Fredrik
   
Laddar...

Dela sidan