Stockholm, nästa!

Diskussion i 'Café Flygfyren' startad av LeonL, 28 Mars 2006.

 1. LeonL

  LeonL Medlem

  Den sjätte ska jag åka upp till Stockholm och gå igenom de psykologiska och medicinska flygtesterna! :e

  Om jag klarar de testerna är jag i stort sett antagen till Sandbackaskolan i Arvidsjaur! :e (Fast man ska inte ropa hej än, men håll tummarna åt mig. ;))
   
 2. Fredrik

  Fredrik Moderator Flygfyren Operations

  Min erfarenhet när det gäller sådana här tester är att man man ska se det som en lek och bara se till att ha kul! Blir det "för mycket allvar" kan det få motsatt effekt.

  Lycka till!
   
 3. LeonL

  LeonL Medlem

  Hehe, jo... och även om jag klarar dem så är det ju inte givet att jag kommer in. Men vi får se! :D
   
 4. Jakob

  Jakob Ny medlem

  Lycka till Leon! Här kan du läsa vad som kan tänkas komma på testerna: http://fredrik-hem.blogspot.com/2006/03/min-stockholmsresa.html
   
 5. LeonL

  LeonL Medlem

  Jag gick vidare! :laugh

  Jakob:
  Jag känner igen det du skriver om att man var nervös under kvällarna och inte kunde sova. Synd att du inte gick vidare! :(

  Angående testerna så tror jag att man är som bäst förberedd om man inte har tagit reda på vad man gör under testerna innan.
   
 6. Fredrik

  Fredrik Moderator Flygfyren Operations

  Bra jobbat! :tup

  Vad är nästa steg i urvalsprocessen?
   
 7. LeonL

  LeonL Medlem

  Jag har faktiskt ingen aning, men jag tror inte att det finns något nästa steg. Ledaren där sa att om man hade gjort alla testerna (d.v.s. psykologiska och medicinska) så var chansen 99 % att man kommer att komma in på något flyggymnasium. Jag har redan fått en massa blanketter om elevtillstånd, registrering och lite annat jox som ska skicka lite hit och dit (bl.a. blanketter till Luftfartsstyrelsen). Dessutom har jag fått lite information om diverse boenden i Arvidsjaur.

  Så det värsta är väl egentligen över. De har ju redan gjort två gallringar; ta ut elever med bäst betyg till tester och sålla bort ett hundratal under testerna.

  Nu får vi väl hoppas att jag inte har något hjärnfel som hindrar mig från att bli flygare. (Resultatet för EEG:n får man nämligen inte direkt.)
   
 8. Fredrik

  Fredrik Moderator Flygfyren Operations

  Det låter ju lovande.

  Jag har själv bott i Arvidsjaur under två år då jag jobbade där uppe så är det något du undrar över (typ nöjeslivet) kan du fråga mig ;)
   
 9. Jakob

  Jakob Ny medlem

  Stort grattis Leon!:tupX2

  Det är inte jag som har skrivit det där, det är en IVAO-polare :)
   
 10. LeonL

  LeonL Medlem

  Hehe, förlåt. :p
   
Laddar...

Dela sidan