Svenska VFR Kartan för Android

Diskussion i '060 Navigation' startad av Jonas, 27 Juni 2014.

Bevakare:
Den här tråden bevakas av 5 medlemmar.
 1. Jonas

  Jonas Moderator Flygfyren Operations

 2. tobiasa

  tobiasa Medlem

  Vet vi om denna fantastiska APP även kommer att komma til iOS?
   
 3. BosseB

  BosseB Aktiv medlem

  Det är en japp-app, som i "japp, den kommer till iOS" :) Så fort som AppStore processat den står det på ksab.net. Vore kul att få lite recensioner här
   
 4. Percy

  Percy Ny medlem

  Är det någon som vet om det finns en demo-version? Vill gärna inte lägga 1250 kr för att se om den är bättre än de billigare alternativen :)
   
 5. Staffan

  Staffan Aktiv medlem

  Den kommer ju att konkurrera med befintliga nav-appar såsom AirNav Pro och SkyDemon, frågan är hur den kommer stå sig. Det står att den kommer ha stöd för "enkel färdplanering", och då lär den stå sig slätt mot tex AirNav för 500 spänn.
   
 6. hans_p

  hans_p Moderator Flygfyren Operations

  Svårt att konkurrera med appar som ger info för (nästan) hela världen, jag antar att TMA-kartan slutar fungera vid landets gränser. Vill inte vara alltför negativ men jag har svårt att se nån succé med det priset och den täckningen... Framförallt eftersom SvFF ju kostar 1250 kr ytterligare att köpa till. Och då är vi uppe i prisklass med Jeppesen Mobile FD.
   
 7. Percy

  Percy Ny medlem

  Dessutom har vi ju swflightplanner, till Android, som är gratis och gör sitt jobb utomordentligt. Så ja jag håller med om att det är lätt att vara negativ i detta nu :)
   
Laddar...

Dela sidan