Flygläkare, Stockholm/Uppsala, rekommendationer?

Diskussion i '040 Människans förutsättningar och begränsningar' startad av LeonL, 2 Mars 2010.

Bevakare:
Den här tråden bevakas av 3 medlemmar.
 1. LeonL

  LeonL Medlem

  Hej på er! Nu är det dags igen att förnya mitt medical (klass 1), och undrar om någon av er har tips på bra flygläkare i Stockholm/Uppsala som inte tar en hel studentmånadspeng för en simpel förnyelse? :)
   
 2. LeonL

  LeonL Medlem

  Hej! Har läst igenom dem förut, men jag kanske ska göra det igen då för skojs skull?

  Nu har jag läst trådarna igen. Dock gav dem, som förut, inte någon vidare information om någon särskild flygläkare. Eller jo, på en länk var det någon som tipsade om Aleris med kommentaren "humana priser". I see.

  Är det så att det är sånt man inte snackar om på ett öppet forum? Det verkar ju som att det är lite tabu att prata om flygläkare. Får väl prova att messa någon på G-kraft då.
   
 3. Sillkalven

  Sillkalven Ny medlem

  Precis! Håller med där. Kollade in en gammal tråd och såg att folk PM:ar varandra, och det är bara fånigt. Det är inte direkt något privat vilken läkare man går till? Eller?

  Jag ska också göra förnyelse, slutet av mars är tanken och vet inte direkt var någonstans. Finns ju en läkare på flygklubben på Västerås flygplats som är där ibland, vet att han är bra och har väl hyfsat normala priser, 1200 kr har jag för mig?
   
 4. Zeta

  Zeta Medlem

  Rekommenderar Anders Svensson i Linköping (är ju faktiskt inte så långt från Stockholm). :) Fick betala 500 kr för mitt class 2, så hans priser för class 1 är förmodligen inte heller så höga.
   
 5. Adam

  Adam Aktiv medlem

  Jag har flera gånger ordnat mitt Medical hos Aleris Fysiologlab på Riddargatan. Sist betalade jag 1150:-, vilket är klart rimligt. Flygläkaren är mycket vänlig, serviceinriktad och tillmötesgående!

  Det lönar sig att ringa runt lite, en annan mottagning ville ha 1800:- så visst är det skillnader i pris. Billigare än dryga tusenlappen kommer man nog inte undan, dock.

  EDIT: vete katten om det var Aleris, förresten... jag har en reklampenna kvar från senaste besöket, ska kolla upp firman! Riddargatan ligger det på i alla fall...
   
 6. maolo

  maolo Ny medlem

  Tips för besök hos läkare i trakten av Växjö!
  Förnyade mitt class 2 för ca 1 mån. sedan. Tog kontakt med Specialistläkargruppen som vanligt, de begärde nu 2 000:-!! Dessutom insisterade de på att jag skulle undersökas av en flygläkare. Tog kontakt med Hälsoforum, de debiterade 688:- enl. Landstingets prislista.
  Det lönar sig att kolla upp avgifterna!
   
 7. Sillkalven

  Sillkalven Ny medlem

  Kolla gärna upp det Adam, vore bra att veta! Låter ju allafall underligt om Aleris skulle ta den summan. Där gör man sin förstagångsundersökning för 6000+, så jag tvivlar på att man får det för tusenlappen de andra gångerna där! Nu menar jag självklart också klass ett...
   
 8. Adam

  Adam Aktiv medlem

  Ok, här är en länk till den läkare jag besökt:

  http://web.telia.com/~u87308183/

  Verksamheten bedrivs på Riddargatan och möjligen i Aleris lokaler, men i egen regi. Trevlig hemsnickrad websida, frågan är om den är uppdaterad... reservation också för att det var två år sedan jag var där.
   
 9. Fredrik

  Fredrik Moderator Flygfyren Operations

  Hej. Det börjar bli dags för mig att förnya mitt medical klass 2. Någon som känner till några bra flygläkare i Stockholm (förutom de som redan är angivna i tråden) som kan utföra en undersökning till ett konkurrenskraftigt pris?
   
 10. Johnson

  Johnson Medlem

  Jag gick till Magnus Bogdegård på Optimushälsan i Upplands Väsby. Han var trevlig och allt gick smärtfritt förutom blodprovet då ;) det var billigt då, minns inte riktigt men var under 1000 lappen för fösta utfärdande av medical class 2 iaf. Nu är det iofs snart tre år sedan så priser och sådant kan ha ändrats.

  http://www.optimuskliniken.se/cgi-bin/start.sh
   
 11. Fredrik

  Fredrik Moderator Flygfyren Operations

  Tack för infon!

  Kollade upp Aleris på Sabbatsbergs sjukhus och de vill ha 2175 SEK inkl. moms för en undersökning.
   
 12. Jonas

  Jonas Moderator Flygfyren Operations

  1000kr sist jag blev undersökt i Uppsala, 018-30 01 23
   
Laddar...

Dela sidan