Frågor om D2 Delta och Garmin Pilot

Diskussion i 'Flygteknik' startad av Rune Eriksson, 3 Juli 2020.

Bevakare:
Den här tråden bevakas av 1 medlem.
 1. Rune Eriksson

  Rune Eriksson Ny medlem

  Tänkte öppna en tråd för alla som vill lära sig mer om denna kombo. Idag så loggas wheels off och on, men inte Time in och Time out, eller On Block off Block, vilket räknas in i tiden i sverige.

  När det loggas via Garmins D2 Delta så startar man FLY med start knappen när man lossar bromsarna och avslutar med samma knapp igen när man stängt motorn igen, så tiderna finns att hämta ut från loggarna, men transporteras inte in automatiskt. Jag har inte hittat nån inställning för detta iaf.

  En annan sak är att man kan låta klockan få GPS data från Connext länken till en annan Garmin enhet, men det funkar inte att koppla en iPad i simulator läge och låta klockan få in simulationsvärdena, utan då försöker iPaden få GPS värdena från klockan istället. Igen, detta är vad jag kommit fram till, det kanske går. Har inte heller hittat något sätt att kunna köra klockan i X-plane, vilket skulle vara bra för att lära sig alla funktionerna "live" utan att äventyra flygsäkerheten, dvs att man skulle kunna simulera en Connext länk direkt mot tex G1000 i simulatorn.

  Nån som har feedback om detta eller har andra frågor att ställa så kan jag försöka svara på dom :)
   
Laddar...

Dela sidan